Expositie cursisten Marcella van Zanten

De cursisten van Marcella van Zanten exposeren in de maand augustus en september in de Bibliotheek van IJmuiden.

In deze expositie kun je werken zien van de cursisten van Marcella van Zanten uit de cursus ‘Vrij Schilderen’ en ‘Model Portret tekenen en schilderen’. In de cursus kijk je op verschillende manieren naar de werkelijkheid en naar kunst. Er zijn vele manieren om te schilderen en je kunt gebruik te maken van diverse technieken. De cursisten zijn met diverse thema’s aan de slag gegaan. Een overzicht van de werken is te zien in de Bibliotheek tot eind september.

Vrij schilderen

Vrij schilderen klinkt makkelijker dan het is. Over het algemeen zitten onze normen en waarden omtrent kunst sterk verankerd in wat we in onze jeugd gezien en of gemaakt hebben. In de cursus vrij schilderen wordt een beroep gedaan om “out of the box” te denken en te werken waardoor geheel nieuwe invalshoeken worden ontdekt. Het eerst volgende museum bezoek zal een totaal andere ervaring zijn. Je leert op diverse manieren naar de wereld en naar kunst te kijken.

Meet the makers

Tijdens de open dag van de Bibliotheek, KunstForm en de Volksuniversiteit Velsen op 3 september zijn de cursisten aanwezig om over hun werk te vertellen. Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekvelsen.nl.

In de zomervakantie zijn er aangepaste openingstijden. Bekijk de actuele openingstijden op de website.

Wanneer

woensdag 17 augustus – vrijdag 30 september

Op:
Maandag : 10:00 – 17:00 uur
Dinsdag : 10:00 – 17:00 uur
Woensdag : 13:00 – 21:00 uur
Donderdag : 10:00 – 17:00 uur
Vrijdag : 10:00 – 17:00 uur
Zaterdag : 10:00 – 14:00 uur

Prijzen


Gratis

Locatie

Bibliotheek Velsen
Dudokplein 16
1971 EP IJMUIDEN

Tel. 0255 525 353
info@bibliotheekvelsen.nl

Website:
www.bibliotheekvelsen.nl