Een hoogstaand fluitfestijn

Twee topfluitistes en een briljant pianist zullen op zondag 4 juni om 15.00 uur het concertseizoen uitluiden. Een feestelijk slotconcert op hoog niveau met muziek die nog lang zal naklinken. Op het podium staan dan de fluitistes Julie Moulin en Dasha Beltiukova. Achter de vleugel zit Vital Stahievitch. Geopend wordt het concert met een vrolijk dansend Baroktrio van de Italiaanse componist Pietro Nardini. Van Rachmaninov speelt Vital solo de Prélude op. 32 nr. 12 in gis klein. Vervolgens een duo van Charles Koechlin, de sonate voor fluit en piano van Rudolf Escher en Edison Denisov. Tot slot het trio van Franz Doppler.

Dasha Beltiukova behoort tot de beste fluitisten in ons land. Samen met de uit Frankrijk afkomstige Julie Moulin, fluitiste van het Concertgebouworkest, weten ze het beste uit elkaar tevoorschijn te halen. Met Vital Stahievitch samen, die o.a. aan het Conservatorium van Amsterdam de fluitklas onder zijn hoede heeft, is dit een trio van ongekende klasse. In hun handen komt ook de wat minder bekende muziek warm binnen.

Daarmee sluit met goed gemoed ‘t Mosterdzaadje de deuren tot in september. Maar na afloop van het concert zullen we een dronk uitbrengen op de zomer, de muziek en het nieuwe concertseizoen.

Half uur voor aanvang zijn de deuren open. Gratis toegang, collecte na afloop met richtlijn van 10 euro.

Wanneer

Zondag 4 juni: 15:00 uur

Prijzen


Gratis

Locatie

't Mosterdzaadje
Kerkweg 29
2071 NA SANTPOORT-NOORD

Tel. (023) 537 86 25

Website:
mosterdzaadje.nl/blog