Duin en Kruid Lenteloop

De 8e editie van de Duin en Kruid Lenteloop wordt gehouden op zondag 2 april 2023. De start is om 12 uur. We vieren de lente met een mooie loop in een schitterend duingebied. Naast de hardloopwedstrijd is er ook een wandelroute van 11 km. uitgezet. Je kunt individueel starten tussen 11 uur en 12 uur, a.d.h.v. een routebeschrijving die verstrekt wordt of gedownload kan worden.

Kosten en inschrijven

De kosten  voor deelname bedragen € 9,- voor deelnemers aan de 11 en 7 km loop. De organisatie wordt gedaan door louter vrijwilligers, waardoor alle inschrijfgelden rechtstreeks belanden bij het goede doel, dat de stichting Santpoort Helpt Madras heeft geadopteerd. Hier kunt u inschrijven via internet tot 30 maart 2023.

Op de dag zelf kan dit tot 30 minuten voor de start bij de organisatie. U betaalt dan wel € 10,- (dit kan alleen contant, we hebben geen pin in het bos). Ook dit bedrag gaat helemaal naar India !!

Stichting Santpoort Helpt Madras heeft wederom hulp gekregen van partners die er mede voor zorgen dat alle inschrijfgelden volledig naar het goede doel gaan. Al het werk doen we vrijwillig en de kosten worden door sponsors gedragen. Met name Landgoed Duin en Kruidberg is een fijne partner doordat ze hun park en parkeerplaats beschikbaar stellen.

Wanneer

Zondag 2 april: 12:00 uur

Prijzen

€ 9,00 – € 10,00

Locatie


Duin- en Kruidbergerweg 60
2071 LE Santpoort-Noord

Tel.

Website:
duinenkruidlenteloop.nl