De Santpoortse Boer & Markt 2024

Midden in het dorp van Santpoort-Noord in een weelderige groene setting tussen schapen en kalveren bieden lokale ambachtelijke ondernemers hun eerlijke producten en diensten aan. Alles wat op deze markt te vinden is, wordt zoveel mogelijk lokaal ambachtelijk en/of biologisch en duurzaam geproduceerd en/of voegt iets toe aan bewust omgaan met voeding, natuur leefomgeving mens en dier.

Naast allerlei producten op het gebied van lekker eten en drinken komt er een proeftuin waar bezoekers aan lange tafels of op een picknick-kleed in het gras kunnen genieten van al dit lekkers wat met liefde en aandacht is gemaakt. 

Producten van de molen, ambachtelijk brood, lokaal geproduceerd bier en wijnen, duurzaam geproduceerde koffie, weidevlees en zuivel direct van de boer, zomerfruit, honing van de imker, kruiden & thee, oesterzwammen, confituur, chocolade, lekkere worsten, zeep, wol en mooie wolproducten zijn voorbeelden van wat je hier kan vinden. 

Ook groen en een groene omgeving vormt een belangrijk onderdeel van de markt waar kwekers bijzondere en (eetbare) planten/struiken aanbieden, waar voorlichting is over moes-tuinieren en het vergroten van biodiversiteit in je eigen tuin. Hoe en waarmee maak je het verschil…?!

Voor de kinderen worden er ook leuke dingen georganiseerd binnen het thema Boer & Natuur. 

Naast food kraampjes zijn er ook non-food kraampjes welke passen binnen het concept.

Wanneer

Zondag 9 juni: 10:00 – 18:00 uur

Locatie

't Landje van Scholz

Santpoort-Noord

Website:
www.facebook.com/BoerenmarktSantpoort