Billy Joel Experience: The Album Tour

Billy Joel heeft meer dan 30 toptien-hits op zijn naam staan. Zijn repertoire bestrijkt alle kanten van het popspectrum: natuurlijk klassieke meezingers als The Pianoman, maar ook swingende rockers zoals My Life sfeervolle ballads zoals Honesty of dampende rock & roll zoals Only the Good Die Young. Hoewel Billy Joel (71) nog steeds optreedt, is de kans erg klein dat hij nog in Nederland zal neerstrijken. Hoog tijd dus voor een tribute. Klaar om alle Joel-hits te laten glimmen!

Door een van de meest veelzijdige muzikanten van ons land: pianist/zanger/entertainer Alexander Broussard (o.a. Najib Amhali, Crazy Pianos) en zijn band 003.

U bepaalt de setlist!

Als bezoeker bepaalt u vooraf de setlist door op uw favoriete nummers te stemmen via www.billyjoelexperience.nl/stemmen. Heel makkelijk: eerst geeft u aan welk album u wilt horen, daarna maakt u een top 10 van uw favoriete Billy Joel-hits. Zo wordt het publiek écht onderdeel van het concert. Twee weken voor de tour maakt de band bekend welke nummers het meest in de smaak vallen – en hoe de setlist er uit komt te zien. 

Laat u zich liever verrassen? Dat kan natuurlijk ook, stemmen is niet verplicht.

foto: Robert Smit

Wanneer

Woensdag 4 oktober: 20:15 uur

Prijzen

€ 25,50
Incl. garderobe en pauzedrankje.
Excl. € 3,25 servicekosten per boeking.

Locatie

Stadsschouwburg Velsen
Groeneweg 71
1971 NS IJMUIDEN

Tel. 0900-1505

Website:
stadsschouwburgvelsen.nl