Doe mee met de Sport- en Cultuurmarkt

In Stadspark IJmuiden vindt op zaterdag 18 juni de eerste Sport- en Cultuurmarkt plaats. De Sport- en Cultuurmarkt heeft als doel om de diverse bevolkingsgroepen die in Velsen woonachtig zijn te verbinden en kennis te laten maken met elkaars (nationale) sporten en wereldse keukens. Het evenement vloeit voort uit de samenwerking tussen Sportloket Velsen, Stichting Welzijn Velsen en Stichting Sportsupport Kennemerland.

Jij als ondernemer/ kraamhouder bent van harte welkom om tijdens deze dag ook een bijdrage te leveren. Verenigingen en andere aanbieders van sport- en beweegactiviteiten krijgen de mogelijkheid om zich tijdens deze dag te presenteren. Maar ook aan de lokale ondernemers is gedacht. Er wordt tussen 11:00 – 16:00 uur gratis een marktkraam ter beschikking gesteld die ingericht kan worden als food/ non-foodkraam.

Mocht je willen deelnemen aan de Sport- en Cultuurmarkt, stuur dan een e-mail naar avisser@velsen.nl. Heb je geen interesse om met een kraam aanwezig te zijn, dan ben je als bezoeker uiteraard ook van harte welkom.