De Grote Velsen Quiz gemist?

Wat is het oudste gebouw van Velsen dat nog steeds in gebruik is? In welke woonkern is Joop Doderer (Swiebertje) geboren? Heb jij De Grote Velsen Quiz gemist? Je kunt ‘m hier terugkijken! De online quiz werd op vrijdag 26 maart live uitgezonden vanuit het .IJmuiden kerkje.

Kennis over Velsen getest

In zes rondes van elk zeven vragen werden deelnemers door de presentatoren Nel Luiken en Dirk van Zonderen online aan de tand gevoeld over hun kennis over Velsen. Bijna 100 teams deden mee. Uiteindelijk kon er natuurlijk maar één winnaar zijn: het team Karel de Zeeparel. Zij sleepten de overwinning in de wacht met uiteindelijk 33 punten.

Uitslagen zijn bekend

Tijdens de pauzes trad singer/songwriter Thijs Huijbens op met covers en eigen nummers. Het online evenement leverde veel enthousiaste en positieve reacties op! De Grote Velsen Quiz werd mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Velsen en Citymarketing Velsen | .IJmuiden. De uitslagen en de uitzending zijn te vinden op velsen.nl/quiz. En denk jij het beter te kunnen dan team Karel de Zeeparel? Bekijk dan zeker de uitzending en speel de quiz!