Citymarketing Velsen lanceert nieuwe website

Overzichtelijk, informatief en herkenbaar. Dat zijn de meest gehoorde reacties op de nieuwe website van Citymarketing Velsen | .IJmuiden. Alle informatie over wonen, werken en recreëren in Velsen is nu op één plek te vinden. IJmuiden.nl is ook de springplank naar de partners van citymarketing, zoals Noordzeevis uit IJmuiden, Spaarnwoude Geeft Energie, toeristische trekpleisters, musea, culturele instellingen en de horeca in de gemeente Velsen.

Omdat steeds meer mensen online op zoek gaan naar informatie over een stad of gemeente vond Citymarketing Velsen het erg belangrijk om de online kanalen te optimaliseren. Daarom werd besloten de toeristische website IJmuiden Rauw aan Zee en de website van Citymarketing Velsen | .IJmuiden samen te voegen.

De website maakt duidelijk dat de gemeente Velsen, met IJmuiden als kloppend hart, veel meer te bieden heeft dan veel mensen denken. Van brede stranden tot uitgestrekte duingebieden. Van ruige havens tot bosrijke buitenplaatsen. En van groene recreatiegebieden tot fijne plekken om te winkelen en lekker te eten. Maar ook met innovatieve maakindustrie, offshore wind, beroepsopleidingen en verse vis.

Met de lancering van de website is ook een nieuwe database in gebruik genomen waardoor Velsense evenementen zichtbaar zijn op websites van andere destinatie- en citymarketingorganisaties. De belangrijkste toeristische attracties zijn terug te vinden op de interactieve plattegrond. Uiteraard zijn alle teksten geactualiseerd en zijn er nieuwe foto’s genomen. Het toeristische gedeelte van de website is drietalig: Nederland, Duits en Engels. In lijn met de Ik koop lokaal-gedachte is voor de productie gebruik gemaakt van Velsense bedrijven.

Citymarketing Velsen lanceert nieuwe website

‘De nieuwe website van citymarketing geeft een mooi totaalbeeld van alles wat we in Velsen hebben’, zei burgemeester Frank Dales tijdens de online presentatie op 31 maart. Wil je reageren of mis je iets? Mail dan naar info@ijmuiden.nl.

Deel dit bericht via: