Gezellige familiecamping midden in de duinen

Gelegen in de duinen, op loopafstand van het strand en grenzend aan het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Welkom op camping de Duindoorn in IJmuiden! Voor de familie Lubbers, die de camping vol overgave runt, is het 42e campingseizoen gestart. Toeristen uit binnen- en buitenland weten al jarenlang de weg naar de Duindoorn te vinden.

In 1978 namen Yvonne en haar man Joop het beheer van de camping over. Toen Joop in 2006 overleed, zette Yvonne met haar dochter, schoonzoon en kleinkinderen de camping voort. ‘Het is een echt familiebedrijf, we doen alles samen’, zegt dochter Daniëlle.

De camping gaat met de tijd mee. Zo verschijnen er geleidelijk aan op vrijkomende vaste plaatsen nieuwe chalets. ‘Onze laatste aanwinst is een gloednieuwe foodstore met prachtig terras, waar onze gasten terecht kunnen voor boodschappen, een kleine maaltijd of een ijsje. We zijn de afgelopen winter fulltime bezig geweest met klussen, we leken wel bouwvakkers’, lacht Yvonne. Niet alleen gemoedelijkheid en oprechte interesse in hun gasten staat hoog in het vaandel bij de familie Lubbers, ook aan het promoten van toeristische uitstapjes wordt veel aandacht besteed. ‘We zijn bevoorrecht met een camping die op zo’n prachtige centrale plek ligt. Kijk om je heen en zie hoeveel moois de gemeente Velsen te bieden heeft.’

www.duindoorn.nl