Boekenweek in de Bibliotheek

Kom ook in de 88e editie van de Boekenweek van 11 tot en met 19 maart naar Bibliotheek Velsen. Dit jaar is het bijzondere thema “Ik ben alles”. Het thema rondom je eigen identiteit staat dit jaar centraal tijdens de Boekenweek. We kijken naar wie wij zijn als individu, welke rollen we vervullen in het leven en in verschillende situaties, zowel online als offline. We vervullen zoveel verschillende rollen in ons huidig bestaan, we zijn een heleboel om te leren kennen!

Het thema “Ik ben alles”.

Jezelf leren zijn helpt ook om jezelf te accepteren, te respecteren, en je eigen identiteit te waarderen. En hoe beter wij onszelf (leren) kennen, hoe beter wij een ander kunnen leren kennen. Deze persoonlijke zoektocht staat je te wachten met dit thema van de Boekenweek. Door in de huid te kruipen van personages uit allerlei verschillende boeken leer jij jezelf op een interessante manier nog beter kennen. En waar vind je meer verschillende personages en (levens)ervaringen dan in de Bibliotheek? Kom daarom naar Bibliotheek Velsen en ervaar talloze verhalen die wachten om ontdekt te worden door jou.

Een creatieve workshop en het boekenweekmagazine.

Maak tijdens de Boekenweek je eigen boekenlegger. Er wordt gewerkt met wol op stramien. Je kunt uit verschillende tapisserie technieken kiezen zoals Bargello (Florentijns borduren), de Byszantijnse, Moorse of een Hongaarse steek. Je kiest zelf de techniek en de kleuren waarmee je werkt waardoor je werkstuk uniek wordt.
Deze workshop wordt op 2 tijdstippen gegeven in de Bibliotheek van IJmuiden. Van 10.30 uur tot 12.00 uur en van 12.30 uur tot 14.00 uur. De kosten zijn 4 euro (inclusief materiaal). Er zijn een beperkt aantal plekken, vol is vol. Ook ligt het gratis inspirerende Boekenweekmagazine, vol interviews en achtergrondinformatie, voor je klaar in onze Bibliotheek. Kaartverkoop is via de balie in de Bibliotheek en via www.bibliotheekvelsen.nl.

Boekenweek in de Bibliotheek

Word lid van de Bibliotheek tijdens de Boekenweek.

Tijdens de Boekenweek van 11 t/m 19 maart geeft de Bibliotheek een leuke tas cadeau als je lid wordt. Kom langs in onze filialen tijdens de bemande uren in Velserbroek of IJmuiden, laat je inspireren, schrijf je in en neem een mooie tas met boeken mee naar huis!

Deel dit bericht via: