Bezorgeninvelsen.nl: steuntje in de rug voor lokale ondernemers

De horeca en middenstand zijn zwaar getroffen door de coronacrisis. Om lokale ondernemers een steuntje in de rug te geven hebben de gemeente Velsen en Citymarketing Velsen de campagne Ik koop lokaal ontwikkeld. Op de website bezorgeninvelsen.nl staan alle ondernemers vermeld die (tijdelijk) thuisbezorgen of waar je kunt afhalen. Er is ook een categorie aangemaakt met restaurants die waardebonnen verkopen zodat je er later kunt eten.

Vanwege het coronavirus zijn veel mensen aan huis gebonden en zijn restaurants en cafés gesloten. Heb je iets nodig uit de winkel of zin in lekker eten? De Velsense restaurants, cateraars, traiteurs, cafetaria’s en winkeliers komen naar je toe! Om mensen die thuis zitten te helpen, om voorraden niet te hoeven weggooien en om de inkomstenverliezen van ondernemers te verkleinen.

Overzicht van bezorgende ondernemers.

Op bezorgeninvelsen.nl staat welke ondernemer aanbiedt om boodschappen, eten of drinken bij je thuis te bezorgen. Via de website kun je direct bestellen. Er komen dagelijks nieuwe aanbieders bij.

Doe mee en deel het Ik koop lokaal logo.

Door het logo Ik koop lokaal te delen op social media of uit te printen laat je weten dat je de lokale ondernemers steunt. De afbeeldingen zijn gratis te downloaden via deze pagina van ijmuiden.nl. Houd bij afhalen rekening met de richtlijnen van het RIVM: vermijd drukte, zorg dat je niet met andere mensen dicht op elkaar staat, neem je consumptie mee naar huis (niet ter plaatse opeten). Bij bezorgen wordt de bestelling in de meeste gevallen voor de deur neergezet. Betaal met pin of een tikkie.

Deel dit bericht via:

Win een lokale cadeaubox
Ik koop lokaal IJmuiden