Banketbakkerij Wesseling

Winkelen doe je natuurlijk in Velsen. Onze winkeliers zitten om de hoek, leveren kwaliteit en staan klaar om jou persoonlijk te adviseren. Daarvoor hoef je de gemeente echt niet uit. Kijk hier welke winkelgebieden met speciaalzaken, restaurants en cafés er zijn. Een van de winkels stellen we hier aan je voor: Banketbakkerij Wesseling in Santpoort-Noord. Veel (winkel)plezier!

‘Soms komen dromen uit. Ik wilde van jongs af aan al bakker worden,’ zegt Maarten Breitenstein, eigenaar van Banketbakkerij Wesseling in Santpoort-Noord. ‘Ik heb in Wageningen de opleiding tot bakker gevolgd en zeven jaar geleden samen met mijn vriendin Sabrina Verbaan de zaak overgenomen van mijn ouders. Werken met je handen en met etenswaar. Het is het mooiste wat er is. Exact creëren wat de klant wil. Dat is de uitdaging. En zodra dat lukt, krijg ik daar echt een kick van.’

‘Sinds 1966 is de winkel gevestigd in de Hoofdstraat, in Santpoort-Noord. Het is een leuke, gezellige winkelstraat waar de mensen terecht kunnen voor brood, groente, vlees, zuivelproducten, koffie, kleding en bloemen. Iedere ondernemer is echt gespecialiseerd in zijn of haar vakgebied.’ Op de vraag wat de mooie momenten zijn hoeft Maarten niet lang na te denken. ‘Het moment dat een kind de taartdoos opent en dan die heerlijke verjaardagstaart ziet? Die blik en die big smile zijn goud waard. Ze geven me een goed gevoel en kippenvel. Keer op keer.

www.banketbakkerijwesseling.nl