Afternoonconcerten New Harbor Winds

Een nieuw, en steeds vernieuwend programma met diverse muzikale twists. Dat is het allernieuwste onderdeel van de IJmuider Harmonie. New Harbor Winds geeft de komende maanden afternoonconcerten in ons gezellige muziekcentrum Tolsduin. Op 16 oktober om 15.00 uur is de eerste van vele optredens van dit prachtige orkest, die onder leiding staan van niemand minder dan Harmen Cnossen. Een dirigent die in zijn carrière vele grote orkesten in Europa en ver daarbuiten heeft gedirigeerd. Terug in Nederland vond hij het een uitdaging om voor de IJmuider Harmonie aan een nieuw project te werken samen met leden van onze vereniging.

Hierdoor is New Harbor Winds ontstaan. Een club zeer gemotiveerde leden, die het onderste uit de spreekwoordelijke kan willen halen en erg fanatiek zijn. Zij laten met deze concerten graag hun diversiteit aan muziek horen. Van oude tot moderne muziek. Van pasodobles tot aan feestmuziek. (Wellicht gezien op het zeer geslaagde optreden op het Havenfestival en in de krochten van de Ruïne van Brederode.

Luisteraars zijn van harte uitgenodigd op het gratis eerste afternoonconcert in Muziekcentrum Tolsduin. Tolsduinerlaan 12 te Velsen- Zuid (sportpark Schoonenberg). Ingang pad naast de grasvelden. Zaal en bar open vanaf 14.30 uur. New Harbour Winds is altijd op zoek naar musici die flexibel, creatief en veelzijdig zijn. Momenteel zijn we met name op zoek naar een slagwerker. Ben of ken jij iemand die ervan geniet om los te gaan op een drumstel? Onze dirigent Harmen Cnossen staat graag zijn plekje af.

Mocht je een kijkje willen nemen bij New Harbour Winds op de maandagavond vanaf 20.00 uur, neem dan contact met ons op via hoofdbestuur@ijmuiderharmonie.nl.

www.ijmuiderharmonie.nl