Abelia Fleuristen

Winkelen doe je natuurlijk in Velsen. Onze winkeliers zitten om de hoek, leveren kwaliteit en staan klaar om jou persoonlijk te adviseren. Daarvoor hoef je de gemeente echt niet uit. Kijk hier welke winkelgebieden met speciaalzaken, restaurants en cafés er zijn. Een van de winkels stellen we hier aan je voor: Abelia Fleuristen in IJmuiden. Veel (winkel)plezier!

Op de Kennemerlaan is een bloemist te vinden die al meer dan 66 jaar een begrip is in IJmuiden en omstreken, Abelia Fleuristen. ‘Uiteraard is onze core business bloemen’, zegt Harald Heijmerikx, eigenaar van Abelia. ‘Mooie boeketten voor thuis op tafel. Ieder seizoen andere bloemen. Of als geschenk aan een ander. Maar ook voor mooie momenten zoals bruiloften of juist verdrietige momenten bij een uitvaart. We zijn dankbaar dat we onze klanten mogen helpen met mooie bloemen.’

‘Maar we doen veel meer. Zo hebben we in de winkel een mooi assortiment met aardewerk van onder andere Des Pots en zijdebloemen van Silk-Ka. Ook hebben we geschenkpakketten voor elke gelegenheid. En doen we veel personeels- en kerstpakketten. Wat we steeds vaker zien is dat men op kantoor naast echte planten ook zijdeplanten wil die niet van echt te onderscheiden zijn. En die hebben geen ‘onderhoud’ nodig.’ Abelia zorgt voor fleurigheid in elk huis en op elk kantoor.

www.abelia.nl
www.ijmuiden.nl/winkelen