8ste editie Santpoort Food Fest

Morgen en overmorgen is het weer zo ver, vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni. Op deze twee dagen barst het Santpoort Food Fest weer los! Tussen 17.00 en 23.30 uur voorzien diverse foodtrucks jou van allerlei lekkere gerechtjes. Uiteraard wordt het geheel op vrijdag en zaterdag opgevrolijkt door de in de regio bekende DJ John Castenmiller. Wij zeggen haal de dansschoenen maar uit het vet!

De volgende food trucks en restaurants doen mee

La Mia is er ook dit jaar weer bij met de wereldberoemde pizzatruck. Hier wordt op ambachtelijke wijze pizza gemaakt met heel veel Italiaanse liefde. Daarnaast kan er ook genoten worden van een traditionele Italiaanse borrelplank.

BBQ Ribs and Fish est. 2024. Alain en Marcel, twee zeer bevlogen Bourgondiërs, maken geweldige saté ayam en saté babi van de beste ingrediënten. Je proeft de liefde voor de Indische keuken in elk hapje. Dit moet je proeven!

Bartjes Buuf. Nieuw dit jaar bij ons op het plein en vanaf eind september/begin oktober vast in het oude pand van ’t Palet. Bij de Buuf kun je genieten van (vis)gerechtjes die straks bij deze bistro geserveerd gaan worden. Een lekker glas wijn erbij en de vis zwemt met veel plezier in de rondte.

Wijnhuis Ten Bilt is natuurlijk ook weer aanwezig met een uitgebreide wijnbar, van bubbels tot rode wijn en van wit tot en met dessertwijn. De inmiddels onovertroffen scroppino mag natuurlijk ook dit jaar niet ontbreken. Wees er op tijd bij! Bij Wijnhuis Ten Bilt kun je jouw smaakzintuigen laten verwennen.

Cafe Bartje voorziet iedereen van een heerlijk vers getapt biertje en andere dranken.

De toegang is gratis!