6e editie Santpoort Food Fest

Noteert u de volgende data maar snel in de agenda, vrijdag 10 en zaterdag 11 juni aanstaande. Op deze 2 dagen zal het Santpoort Food Fest terugkeren!

Tussen 17.00 en 23.30 uur zullen diverse foodtrucks u voorzien van allerlei lekkere gerechtjes uiteraard wordt het geheel op vrijdag opgevrolijkt door de in de regio bekende band Full Count vanaf 19.00 uur. Deze dynamische coverband (soul-funk-pop en rock) uit Haarlem-Velsen moet je vooral eens horen en zien! En op zaterdag zal een DJ zorgen voor relaxte achtergrondmuziek.

De volgende Food Trucks doen mee:

  • Butch & Dutch worsttruck, heerlijke biologische worsten gemaakt met Italiaanse kruiden, Friet van zoete aardappel en een ouderwets Frietje met truffelmayonaise.
  • La Mia met de wereldberoemde pizzatruck, hier wordt op ambachtelijke wijze pizza gemaakt met heel veel Italiaanse liefde, daarnaast kan er ook genoten worden van een traditionele Italiaanse borrelplank.
  • De zalmsensatie, 100% a la minute gerookte zalm op het dorpsplein!
  • De koffie en het dessertje worden bereid door Coffee & Icerolls, Petra maakt van beide de lekkerste!!
  • Vissies uit Santpoort gaat beide dagen de smaakpapillen verwennen met Gamba’s in pikante saus, Coquilles op Oostersewijze en een fris zalmschuitje met mango, komkommer en ziewier.
  • Wijnhuis Ten Bilt is aanwezig met een uitgebreide Wijnbar, van Bubbels tot rode wijn en van Wit tot en met dessertwijn, ook hier kunt u uw smaakzintuigen laten verwennen.

De toegang is gratis